Unieke producten voor iedereen, voor uzelf of als cadeauÖ
 

Espressokopjes, theeglazen, elegante wijnglazen, trendy champagneglazen, aardewerk borden, koffiemokken, soepkommen, schalen en nog veel meer. Op de volgende pagina’s krijgt u een greep te zien uit ons trendy assortiment. Zo krijgt u een idee wat er zoal uit ons productaanbod leverbaar is. Uiteraard is er van onze topmerken meer leverbaar dan wij op onze website kunnen plaatsen. Wanneer het door u gezochte product niet op onze website staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedrukt Servies verzekert u een passende oplossing te kunnen bieden.

1 ) Seleceer de categorie 2 ) Zoek uw product 3 ) Selecteer hoeveelheid 4 ) Vraag offerte aan
Diversen serveer Tappa schalen
Diversen serveer Tappa schalenTerug naar overzicht
 

Afmeting: Enorm aanbod
Minimum afname: 36 stuks

 
Prijstelling
 
vanaf € 1.24 per stuk
Offerte aanvragen

Heeft u uw creatieve geest al aan het werk gezet en inmiddels al wat geniale ideeën in uw hoofd? Uitstekend! Dat betekent immers dat wij u op het juiste creatieve spoor hebben gezet. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. In tegenstelling tot veel concurrenten leveren wij direct aan de klant, zonder vervelende tussenkomst van wie dan ook. Onze voordelige groothandel is dan ook bereikbaar voor iedereen. Ook voor u! Voor een offerte op maat vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij sturen u zo spoedig mogelijk een aantrekkelijke offerte.

 
 
 
 
 
 
 
Vraag offerte aan!
Speciale vraag?

Bedrukt Servies zet zich sinds jaar en dag 100% in voor haar klanten. Wanneer u een speciale vraag of een speciaal verzoek met betrekking tot een bepaald product heeft, helpen wij u hier dan ook graag mee verder. Uw vraag wordt binnen een mum van tijd beantwoord. Vreemde vragen of verzoeken bestaan niet, dus geen enkele vraag is te gek voor ons. De mogelijkheden van Bedrukt Servies zijn dan ook eindeloos.

Contact

Bedrukt Servies, a STD company        
Telefoonnummer: 013-5041070
Tongerloseweg 20 Mobielnummer: 06-55887269
5087 TA Diessen 
E-mailadres: info@bedruktservies.nl