Welkom bij bedruktservies.nl
 

Gaat u rustig zitten met uw (nog) onbedrukte kopje koffie en neem een kijkje op onze website. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan glasporselein en aardewerk dat wij in een handomdraai voor u kunnen omtoveren tot uw persoonlijke servies.


Dit doen wij door bijvoorbeeld uw logo of boodschap effectief in beeld te brengen op het door u gewenste servies. Hierdoor krijgt al uw servies een persoonlijk tintje! Onze mogelijkheden zijn eindeloos en financieel zeer aantrekkelijk. Wij zijn immers niet alleen specialist, maar tevens groothandel. U kunt dus rechtsreeks en direct bij ons bestellen!

1 ) Seleceer de categorie 2 ) Zoek uw product 3 ) Selecteer hoeveelheid 4 ) Vraag offerte aan
Borrelglas Bell
Borrelglas BellTerug naar overzicht
 

Inhoud: 6cl
Minimum afname: 36 stuks

 
Prijstelling
 
vanaf € 0.49 per stuk
Offerte aanvragen

Heeft u uw creatieve geest al aan het werk gezet en inmiddels al wat geniale ideeën in uw hoofd? Uitstekend! Dat betekent immers dat wij u op het juiste creatieve spoor hebben gezet. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. In tegenstelling tot veel concurrenten leveren wij direct aan de klant, zonder vervelende tussenkomst van wie dan ook. Onze voordelige groothandel is dan ook bereikbaar voor iedereen. Ook voor u! Voor een offerte op maat vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij sturen u zo spoedig mogelijk een aantrekkelijke offerte.

 
 
 
 
 
 
 
Vraag offerte aan!
Speciale vraag?

Bedrukt Servies zet zich sinds jaar en dag 100% in voor haar klanten. Wanneer u een speciale vraag of een speciaal verzoek met betrekking tot een bepaald product heeft, helpen wij u hier dan ook graag mee verder. Uw vraag wordt binnen een mum van tijd beantwoord. Vreemde vragen of verzoeken bestaan niet, dus geen enkele vraag is te gek voor ons. De mogelijkheden van Bedrukt Servies zijn dan ook eindeloos.

Contact

Bedrukt Servies, a STD company        
Telefoonnummer: 013-5041070
Tongerloseweg 20 Mobielnummer: 06-55887269
5087 TA Diessen 
E-mailadres: info@bedruktservies.nl