Design servies van topmerken voor scherpe prijzen
 

Bent u op zoek naar mooi serviesgoed van een topmerk zoals Palmer, Lubiana, Maastricht, Maxwell & Williams of Walküre? Dan bent u bij Bedrukt Servies zeker aan het juiste adres.

Bij bedruktservies.nl werken wij uitsluitend met de mooiste serviezen van zorgvuldig geselecteerde topmerken. Vergelijk onze verschillende merkserviezen en kies het serviesgoed dat bij u past. Of u uw keuze nu laat vallen op een compleet servies of een losse kop & schotel, bord, schaal of mok: Bedrukt Servies doet de rest!

1 ) Seleceer de categorie 2 ) Zoek uw product 3 ) Selecteer hoeveelheid 4 ) Vraag offerte aan
Levertijden
 

Bedrukt Servies gaat altijd uit van een levertijd van twee weken na uw bestelling. Al onze verzendingen worden uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Bij kwetsbare materialen zoals glasporselein en aardewerk is dit natuurlijk vanzelfsprekend. Wij besteden bovendien veel aandacht aan de verpakkingsmaterialen waardoor alles heel en veilig aankomt op het door uw gekozen leveringsadres. Scherven brengen misschien geluk, maar wij weten dat u daar niet op zit te wachten.
Gemiddeld proberen wij ons aan een levertijd van twee weken te houden, maar soms lukt het niet om uw bestelling binnen die tijd af te ronden. Dit kan vooral het geval zijn bij grote leveringen en hangt ook samen met de aard van uw bestelling. Het duurt natuurlijk iets langer om een compleet servies van honderden, zo niet duizenden stuks, perfect te produceren. Natuurlijk zijn kleinere bestellingen ook van harte welkom.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel waardoor we de tijd nemen om alles mooi af te ronden. Al onze producten moeten natuurlijk een hele tijd meekunnen, daarom kunnen onze producten ook veilig in de vaatwasser. Normaalgesproken kunt u er dus vanuit gaan, tenzij wij contact met u opnemen, dat alles binnen veertien dagen gereed is. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, kunnen wij ongeveer bepalen wanneer die klaar zal zijn. Indien uw bestelling dreigt uit te lopen, laten wij dit zo spoedig mogelijk weten.

Indien u een indicatie of meer informatie wilt ontvangen over de exacte levertijden, kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en zullen al uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Nieuwsbrief
 
Schrijft u zich in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
 
 
 
 
 
Ik accepteer de voorwaarden