Design servies van topmerken voor scherpe prijzen
 

Bent u op zoek naar mooi serviesgoed van een topmerk zoals Palmer, Lubiana, Maastricht, Maxwell & Williams of Walküre? Dan bent u bij Bedrukt Servies zeker aan het juiste adres.

Bij bedruktservies.nl werken wij uitsluitend met de mooiste serviezen van zorgvuldig geselecteerde topmerken. Vergelijk onze verschillende merkserviezen en kies het serviesgoed dat bij u past. Of u uw keuze nu laat vallen op een compleet servies of een losse kop & schotel, bord, schaal of mok: Bedrukt Servies doet de rest!

1 ) Seleceer de categorie 2 ) Zoek uw product 3 ) Selecteer hoeveelheid 4 ) Vraag offerte aan
Eindeloze mogelijkheden
 

U raadt het vast en zeker al. Bij Bedrukt Servies zijn de mogelijkheden eindeloos. En met eindeloos bedoelen we dan ook echt eindeloos. Niets is ons te gek.

Servies is een blijvend geschenk. Het is een fantastisch cadeau bij een geboorte, een bruiloft, bij het afstuderen of bij een andere speciale gelegenheid. Leg uw mooiste foto's of uw lievelingssongtekst vast op een bord of mok. Fan van Ajax of AZ? Leg het vast op ons servies! Wat is er nou leuker dan elke dag beginnen met een kopje koffie met daarop uw favoriete afdruk? Een goed begin van de dag!

Servies is ook een gewaardeerd relatiegeschenk. Elke keer dat er gebruik wordt gemaakt van het servies worden mensen aan uw bedrijf herinnerd. U kunt uw logo plaatsen, maar ook uw bedrijfsnaam, contactinformatie of motto. Het servies kunt uw tevens gebruiken als reclamemateriaal bij een beurs of ander evenement. Onderschat de waarde van een steeds terugkerende boodschap niet.

We gaan altijd graag in overleg met onze klanten om volledig aan uw wensen tegemoet te komen. We herhalen het nog maar eens: niets is ons te gek! U kunt de kleur aangeven, de maat kiezen, kiezen voor bedrukking zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van uw servies en vergeet niet dat wij uw tekst, logo of plaatje op het door u gekozen product drukken. Al onze producten zijn bovendien vaatwasserbestendig en worden van hoogwaardige materialen vervaardigd waardoor uw herinneringen en/of boodschap langer mooi blijven. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat een bord ter herinnering aan uw vijfentwintigjarig huwelijk bij uw gouden en diamanten bruiloft nog net zo mooi is.

Met onze producten komt uw boodschap, zowel zakelijk als privé, altijd duidelijk en blijvend aan!

Nieuwsbrief
 
Schrijft u zich in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
 
 
 
 
 
Ik accepteer de voorwaarden